Buitenschoolse Opvang (4 - 13 jaar)

Een echte sport BSO

Bij onze BSO kan uw kind van alles doen en leren. We vinden sport en bewegen er belangrijk en dan zijn ook een actieve BSO. Met onze eigen sportdocent gaan we 's-middags leuke, nieuwe dingen doen, zoals Judo of breakdance. We maken gebruik van verschillende sportzalen binnen en buiten het gebouw, zodat we telkens nieuwe dingen kunnen leren.

Uitdagende workshops

Onze BSO is opgedeeld in 4 groepen. Op deze manier zitten kinderen bij leeftijdsgenootjes in de groep en kunnen we, aangepast aan leeftijd, uitdagende activiteiten doen. Naast sport en spel, willen we kinderen ook de ruimte geven om hun eigen talent te ontdekken. zo bieden we (in overleg met de kinderen) gave workshops aan zoals koken, techniek, toneel etc. Wilt u zien wat we allemaal doen? Bekijk onze Facebook pagina.

Extra service

Naast al die leuke dingen bieden wij bij De Petteflet nog graag iets extra's. Zo hebben we bijvoorbeeld een kapper die uw kind graag een mooie, nieuwe look geeft. Ook is er voor uw kind de mogelijkheid om een verse, warme maaltijd aan het einde van de dag te eten bij ons. En als verlengstuk van school bieden we ook Engelse les en huiswerkbegeleiding. Kom een keertje kijken of neem telefonisch contact op, dan vertellen wij er graag meer over.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze BSO, bekijk ook eens onze Kanteel-pagina. Hier vindt u ook o.a. ons pedagogisch werkplan, GGD inspectierapport e.d. Wilt u een keertje komen kijken? Maak dan een afspraak via (073) 822 51 70. U bent van harte welkom. Voor meer informatie of het bespreken van opvangmogelijkheden neem contact op met onze afdeling Relatiebeheer (via relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).