Kinderdagverblijf (0 - 4 jaar)

Drie verschillende groepen

Bij KDV De Petteflet heeft u de keuze uit drie verschillende groepen. Uw kind kan in de babygroep, peutergroep of verticale groep (0-4 jaar samen) terecht. We hebben hiervoor gekozen, zodat er voor elk kind een passende groep is. We bieden elk kind uitdagende activiteiten aan en er is volop tijd voor individuele aandacht en spelend leren. Meer weten over wat we allemaal doen? Bekijk onze Facebook pagina.

Extra service

Naast uiteraard de opvang voor uw kind bieden wij bij De Petteflet ook graag iets extra's. Zo hebben we bijvoorbeeld een kapper die uw kind graag een mooie, nieuwe look geeft. Ook is er voor uw kind de mogelijkheid om een verse, warme maaltijd aan het einde van de dag te eten bij ons. Kom een keertje kijken of neem telefonisch contact op, dan vertellen wij er graag meer over.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Kinderdagverblijf, bekijk ook eens onze Kanteel-pagina. Hier vindt u ook o.a. ons pedagogisch werkplan, GGD inspectierapport e.d. Wilt u een keertje komen kijken? Maak dan een afspraak via (073) 822 51 70. U bent van harte welkom! Voor meer informatie of het bespreken van opvangmogelijkheden neem contact op met onze afdeling Relatiebeheer (via relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).