Peuterarrangement (2,5 - 4 jaar)

Voorbereiding op school

Vanaf 2,5 jaar is uw kind van harte welkom bij een van onze PA groepen. Binnen het Peuterarrangement maken peuters op een speelse manier en stapsgewijs kennis met school. We werken met verschillende thema's en vaak in kleine groepjes, om ieder kind uitdagende activiteiten te bieden. We zitten in hetzelfde gebouw als de basisschool, wat de stap naar groep 1/2 een stukje makkelijker maakt. We zorgen dan ook voor een goede overdracht van PA naar school.

Hoe ziet een PA ochtend eruit?

We bieden de kinderen een gestructureerde ochtend, met verschillende activiteiten. We hebben bijvoorbeeld een bibliotheek in het gebouw waar we met de kinderen boekjes bekijken. Of we gaan samen knutselen, houden een kringgesprek en zingen vrolijke liedjes. Wilt u zien wat we allemaal doen? bekijk onze Facebook pagina.

Maandag & donderdag groep:

Dinsdag & vrijdag groep:

Woensdag & vrijdag groep:

Meer weten?

Voor meer informatie over ons Peuterarrangement, bekijk ook eens onze Kanteel-pagina. Hier vindt u ook o.a. ons pedagogisch werkplan, GGD inspectierapport e.d. Wilt u een keertje komen kijken? Maak dan een afspraak via (073) 822 51 70. U bent van harte welkom! Voor meer informatie of het bespreken van opvangmogelijkheden neem contact op met onze afdeling Relatiebeheer (via relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99).